Uw juwelenontwerpster in Aarschot
Creaties Juwelen 

Als juwelenontwerpster in Aarschot is Creaties Juwelen ongeëvenaard. Petra Van Vlasselaer ontwerpt zelf juwelen en verkoopt haar vele creaties in de online winkel. Onze parel- en kraaljuwelen zijn allemaal uniek.

Uiteenlopende stijlen en kleuren

We bieden u een ruime collectie aan modellen, in zeer uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen, van klassiek tot trendy. In de online winkel ontdekt u een gevarieerd aanbod aan sieraden en fantasiejuwelen.

Het verhaal van Creaties Juwelen begon ongeveer 40 jaar geleden. Petra Van Vlasselaer was als kind al gefascineerd door juwelen en kralen. Daarvan heeft ze haar beroep gemaakt. Nu maakt ze betaalbare juwelen met dezelfde dynamiek en passie.

Acties en promoties

Bekijk de mooie foto’s van onze halskettingen, armbanden en oorbellen, met ontelbaar veel soorten kralen en parels. We staan garant voor betaalbare kwaliteit. Online juwelen bestellen, bijvoorbeeld uw halskettingen, armbanden en oorbellen kan nu ook.

We hebben regelmatig nieuwe juwelen acties en interessante promoties. Ontdekt ze hier. Deze acties beginnen in de laatste maand, van het einde van de seizoenen. Het zijn echte aanraders, zowel voor de juwelen als voor de parels, kralen en toebehoren. Leer zelf ook juwelen ontwerpen en vraag inlichtingen hieromtrent. 

Neem contact met ons op

Hebt u nog vragen voor Creaties Juwelen? Of wilt u graag een exclusief exemplaar op maat laten ontwerpen voor een verjaardag, huwelijk of communiefeest? Neem dan zeker contact op met Petra Van Vlasselaer. Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwennen!     

     

 

 
Petra Van Vlasselaer                                                                                                             
 

Online bestellen

U kunt onze juwelen nu ook online bestellen via onze webshop: zo hoeft u dus zelfs de deur niet meer uit om er mooi uit te zien.  

Lees meer
link    
 
 
 
Petra Van Vlasselaer

Ontdek onze acties

Graag willen wij voor elk wat wils aanbieden en daarom zijn er het hele jaar door allerlei leuke acties en promoties voor jong en oud.  

Lees meer
link    

 

Momenteel zijn er acties en promoties!!! Even rondkijken? Natuurlijk!!! En gelijk even bestellen!!! Veel plezier ermee!!!          

                                                                         

 

Lees meer
link

Webshop

Sorteren volgens
producten 1 tot 9 op 263 |