Parel -en kraaljuwelen

Ontwerpen van fantasierijke juwelen

Juwelen ontwerpen in Aarschot: dat garandeert Creaties Juwelen Petra. U ontdekt een rijke variatie aan modellen parels en kralen in uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen, van klassiek tot trendy. Ontdek de wonderlijke wereld van parel- en kraaljuwelen.

Halskettingen en armbanden

Voor halskettingen en armbanden gebruiken we nylondraad, satijnkoord of organsa, metaaldraad of zilverdraad. De oorbellen worden gemaakt met nietjesstiften, Kettelstiften, metaaldraad of zilverdraad met pareltjes of kralen.

Ons aanbod bestaat uit acrylkralen, aluminium kralen, cloisonne kralen, edelstenen, half-edelstenen zoals cattenoog, agaat, hemaliet, facetkralen, glasparels, houten kralen, bergkristal parels, frame en fimo kralen, loombandjes, metalen kralen en spiraal kralen.

Workshops

U kan al deze juwelen bestellen in onze online winkel. In de schoolvakanties en zomervakantie kunnen liefhebbers aan een workshop “parel- en kraaljuwelen maken”, deelnemen bij Petra Creaties in Aarschot. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Schrijf u meteen in

Zin om deel te nemen aan de workshop van Petra Van Vlasselaer en zelf juwelen te ontwerpen? Neem dan snel contact op met Creaties Juwelen Petra, want het aantal plaatsen is beperkt. Ontdek ook onze interessante acties en promoties!

Geen product gevonden